Aktualności

PIECE OBROTOWE TECHNO 2.0

Piece obrotowe z serii Techno 2.0 Mondial Forni bezpieczną inwestycja na lata.

W jaki sposób można wyjść naprzeciw zmieniającym się oczekiwaniom Konsumentów i ich potrzebom żywieniowym, a przy tym prowadzić innowacyjną produkcję?!

Jak spełnić marzenie swojego Klienta o świeżym, tradycyjnym, aromatycznym pieczywie?

W jaki sposób produkować wydajniej i oszczędniej oferując wysokiej jakości produkt?

Nowa technologia odpowiedzią na aktualne potrzeby 

Firma Mondial Forni stworzyła najnowszy piec obrotowy Techno 2.0 wykorzystując zdobytą przez lata wiedze technologiczną, by jak najlepiej odpowiedzieć na aktualne potrzeby piekarzy i cukierników.
Piec obrotowy Techno 2.0 został zaprojektowany z myślą o pracy zarówno w  zakładach rzemieślniczych jak i dużych zakładach przemysłowych oraz  pół-przemysłowych laboratoriach.

Dzięki przełomowym systemom recyrkulacji powietrza BTT i innowacyjnemu parowemu systemowi piec Techno 2.0 zapewnia doskonałe rezultaty:

 

Piec obrotowy Techno 2.0 gwarantuje doskonały efekt wypieku  zarówno produktów świeżych, jak i mrożonych, przy pełnym i niepełnym załadunku. Zastosowane rozwiązania zapewniają maksymalną  elastyczność w dostosowywaniu temperatur w stosunku do wypiekanego produktu.

Niewątpliwym atutem  pieca obrotowego Techno 2.0 firmy Mondial Forni jest solidność, precyzja  wykonania, przy zachowaniu eleganckiego wyglądu, który wyróżnia go w każdym laboratorium.

Solidna i przemyślana konstrukcja zapewniająca powtarzalne wyniki, oszczędność energii, łatwość obsługi, sprawiają że inwestycja w zakup pieca obrotowego Techno 2.0 jest bezpieczną inwestycją na lata.

Standardowe funkcje  pieca obrotowego Techno 2.0 Mondial Forni:

* Modele 4676 są wyłączone – opcjonalny mod.6080

Jakość bez kompromisów

 

BTT Bottom to top – Cyrkulacja od dołu do góry

 

Rewolucyjny sposób cyrkulacji powietrza w kierunku góra- dół

 

Speed dry – Szybkie odprowadzanie pary

 

Oferuj swoim Klientom pełnowartościowe produkty o doskonałym smaku, zapachu i wyglądzie. Specjalny zawór pozwala na odprowadzanie pary o 70% szybciej niż przy zastosowaniu tradycyjnego systemu. Dzięki temu wypiekane produkty zachowują swój unikalny smak i aromat.

 

Be smart Move fast – Bądź przygotowany  i działaj !

 

Wypróbuj nowy dotykowy panel sterujący. Łatwa i szybka obsługa. Kompletne informacje, przepisy, receptury w zasięgu ręki kiedy tylko potrzebujesz! Wystarczy dotknąć !

 

DAF Double Air Flow – Podwójna cyrkulacja powietrza

 

Podwójna cyrkulacja powietrza wokół produktów zapewnia równomierny wypiek nawet przy wysokich temperaturach.

 

Always Connected – stała łączność

 

 

Wykorzystaj piece z serii Techno 2.0 do zwiększenia wydajności produkcji.Urządzenia dają możliwość monitorowania produkcji, zużycia energii i efektywności operacyjnej. Pozwalają na przesyłanie, modyfikowanie receptur zgodnie z Twoimi standardami. Nie pozwól na utratę godzin produkcyjnych – działaj z wyprzedzeniem!

 

Ready to Bake – Gotowy to wypieku

 

Piec zawsze gotowy do wypieku! Piec czeka na załadunek w wybranej i wymaganej dla danego produktu temperaturze.

 

Partial loading- Częściowy załadunek

 

Oszczędność energii. Zużycie energii dostosowane to stopnia załadunku.

 

Twoje doświadczenie … Nasza technologia… Przepis na sukces!

 

 

Jesteś zainteresowany? Chcesz wiedzieć więcej?

Nasi Handlowcy udzielą Ci wszystkich niezbędnych informacji i przygotują dla Ciebie specjalną ofertę.

Piec obrotowy Techno 2.0
80120 fsx

Piec obrotowy Techno 2.0
60820 rsx

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
http://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.