Oferta

Linia do obróbki ciasta Canolino

Linie cukiernicze

  • zmienna prędkość 0-5m/min
  • panel "touch screen"
  • 99 programów pracy

Opis

 

Kompaktowa linia do obróbki ciasta – linia do drożdówki

Stół ze zmienną prędkością pracy: 0-5 m/min. Podwójna stacja wycinająco dekorująca, pozycjoner taśmy, oddzielnia skrawków bocznych, skrobak czyszczący.

Panel sterujący Touch screen 5,7″ – 99 programów pracy.

Wyposażenie dodatkowe:

  • POSYPYWACZ MĄKI NA STOLE
  • POSYPYWACZ MĄKI NA KALIBRATORZE
  • KALIBRATOR
  • STACJA NAWILŻANIA
  • DOZOWNIK NADZIENIA ZĘBATKOWY
  • DOZOWNIK NADZIENIA ŚLIMAKOWY
  • GILOTYNA MECHANICZNA

Zdjęcia

Linia do obróbki ciasta typu Canolino.

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
http://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.