Oferta

Zaokrąglarka stożkowa SABOTIN 2

Linie do chleba

  • wydajność do 3200 szt/h
  • wprowadzanie kęsów w 3 poz.
  • stożek i bieżnia pokryte teflonem

Opis

Zaokrąglarka stożkowa Sabotin 2 przeznaczona jest do pośredniego i ostatecznego formowania (zaokrąglenia) ciasta pszennego i pszenno – żytniego o zawartości do 30% mąki żytniej i wydajności 160 TA.

Doskonałe wykonanie zaokrąglarki gwarantuje, że uformowany kęs ciasta  ma idealnie okrągły kształt i gładką powierzchnię, zapewniając optymalną fermentację w komorze pośredniej i zaokrąglenie bochenka.

Zalety:

  • Przedłużona spirala dla optymalnego kształtu kęsa ciasta.
  • Urządzenie może być wyposażone w system nadmuchu  zimnego lub ciepłego powietrza, aby zapobiec przyklejaniu się ciasta.
  • Urządzenie może być wyposażone w system natrysku oleju na stożek.
  • Proste sterowanie za pomocą elektronicznego panelu sterowania.
  • Wszystkie części maszyny mające kontakt z ciastem są pokryte teflonem. Powłoka teflonowa ma specjalną jakość i grubość, aby zmniejszyć ryzyko przyklejania się ciasta.
  • Zaokrąglarkę można łatwo przemieszczać na kółkach.
  • Możliwość wprowadzenia kęsów z trzech stron.
  • Solidna konstrukcja maszyny zapewnia długą żywotność.
  • Panele ze stali nierdzewnej INOX.
  • Łatwe czyszczenie i konserwacja.
  • Cicha praca.
  • Możliwość synchronizacji w automatycznej linii do chleba.

Dane techniczne

Wydajność: do 3.200 szt./godz.

Gramatura kęsów ( AB): 200-1.200 g.

Długość bieżni: 5.400-6.400 mm.

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
http://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.