
Piec cukierniczy Domino active
Piece cukiernicze
- centralka iBAS
- 176 dostępnych konfiguracji
- POWER MANAGEMENT
Opis
Prostota i efektywność.
Piec w wersji ACTIVE wyposażony jest w ręcznie sterowany zawór odprowadzania pary, ceramiczne płyty hertowe oraz podstawową centralkę sterującą iBAS w każdej z komór wypiekowych. Prostota użytkowania jest główną zaletą centralki elektronicznej iBAS , gdzie wszystkie przyciski posiadają bezpośrednie i intuicyjne funkcje.
Centralka iBAS – możliwe ustawienia:
• temperatura wypieku (góra/dół komory) MAX 350 °C
• czas wypieku
• dodatkowy czas wypieku (dopiek)
• ilość pary przy zaparowaniu w sekundach (tryb ręczny / automatyczny)
• sposób zaparowania (ciągły/pulsacyjny)
• 1 automatyczne uruchomienie pieca dziennie
• funkcja “SLEEP”
• sygnalizacja dźwiękowa zakończenia wypieku
• aspirator pary on/off
• oświetlenie pieca on/off
• ogrzewanie parownicy on/off
• regulacja % mocy grzałki przedniej
• diagnostyka