Oferta

Piec cukierniczy Domino active

Piece cukiernicze

  • centralka iBAS
  • 176 dostępnych konfiguracji
  • POWER MANAGEMENT

Opis

Prostota i efektywność.

Piec w wersji ACTIVE wyposażony jest w ręcznie sterowany zawór odprowadzania pary, ceramiczne płyty hertowe oraz podstawową centralkę sterującą iBAS w każdej z komór wypiekowych. Prostota użytkowania jest główną zaletą centralki elektronicznej iBAS , gdzie wszystkie przyciski posiadają bezpośrednie i intuicyjne funkcje.

Centralka iBAS – możliwe ustawienia:

• temperatura wypieku (góra/dół komory) MAX 350 °C

• czas wypiekuCENTRALINA DOMINO

• dodatkowy czas wypieku (dopiek)

• ilość pary przy zaparowaniu w sekundach (tryb ręczny / automatyczny)

• sposób zaparowania (ciągły/pulsacyjny)

• 1 automatyczne uruchomienie pieca dziennie

• funkcja “SLEEP”

• sygnalizacja dźwiękowa zakończenia wypieku

• aspirator pary on/off

• oświetlenie pieca on/off

• ogrzewanie parownicy on/off

• regulacja % mocy grzałki przedniej

• diagnostyka

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
http://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.