Oferta

ubijaczka cukiernicza C-LINE

Maszyny piekarskie i cukiernicze

  • regulacja obrotów
  • elektrycznie opuszczana dzieża
  • dzieża ze stali INOX

Opis

 

 

BUDOWA I FUNKCJONOWANIE:

1. Ubijaczka przeznaczona do rzemieślniczej produkcji cukierniczej.

Korpus ze stali malowanej, na własnej, solidnej i stabilnej podstawie.

2. Dzieża ze stali INOX. Narzędzia mocowane w prosty i pewny sposób.

Dzieża zabezpieczona przeźroczystą, plastikową osłoną (kontrola pracy).

Dzieża opuszczana i podnoszona przy pomocy dźwigni z boku maszyny.

3. Panel sterujący: elektromechaniczny, na głowicy ubijaczki.

PŁYNNA REGULACJA PRĘDKOŚCI PRACY – optymalne efekty pracy.

Czasomierz – wybór czasu pracy. Wyłącznik bezpeczenstwa.

 

4. PRZENIESIENIE NAPĘDU: PRZEKŁADNIA ZĘBATA

Taka konstrukcja gwarantuje cichą i płynna pracę bez ryzyka szybkiego zużycia elementów.

Dane techniczne

– Narzędzia standardowe: Trzepaczka średnia – Inox, spirala i łopatka – Alu

– Narzędzie opcjonalne: hak – Alu

– Prędkość planetarna: 30 – 120 obr./ min

– Prędkość wirowa narzędzia: 100 – 415 obr./ min

– Zasilanie: wyłącznie 220 V/ 50 Hz/ 1 faza

Katalog

miesiarki

Zdjęcia

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
https://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.