Automatyczne linie produkcyjne do chleba GOSTOL
Automatyczne linie produkcyjne do chleba firmy GOSTOL to Twój sposób na elastyczną produkcję bez utraty jakości.
Automatyczne linie produkcyjne do chleba GOSTOL z ciast mieszanych i żytnich.
Proponujemy Państwu profesjonalne linie do produkcji CIAST MIESZANYCH I ŻYTNICH firmy Gostol, pozwalające na automatyzację procesu bez utraty jakości produktu.
Pojedyncze urządzenia i kompletne linie pracujące w trybie automatycznym łączą dużą wydajność z delikatną obróbką ciasta. Wagodzielarki z SYSTEMEM KOMPENSACJI CIŚNIENIA i VOLUMINATOREM zapewniają podział bez nadmiernego ściskania ciasta.
UNIWERSALNA KONFIGURACJA LINII umożliwia produkcję zarówno „Baltony” jak i chleba z dużą domieszką mąki żytniej.
Skorzystaj z doświadczenia firm Italmarco i Gostol
w projektowaniu indywidualnych rozwiązań dla piekarzy.
Sprawdź i przekonaj się sam, jak pracuje