Kompaktowy Turbomixer GORRERI
Kompaktowe Turbomixery Gorreri z serii GMG zmieniają na lepsze technologie produkcji.
Nowa technologia dostosowana do produkcji tortów i kremów.
Urządzania z serii GMG są nową generacją Turbomixerów służącą do napowietrzania miękkiego ciasta typu biszkopt, ciasto biszkoptowo-tłuszczowe, bita śmietana naturalna i roślinna, beza oraz wiele innych.
Dzięki unikatowej na rynku konstrukcji łączącej premixer ze zbiornikiem buforowym oraz głowicą w jednej strukturze, projekt GMG jest odpowiedzią na nowe technologiczne i produkcyjne wymagania małych i średnich producentów.
Najlepszym przykładem zastosowania wiedzy i technologii jest innowacyjna głowica VERTIMIX® stanowiąca serce każdego z urządzeń z serii GMG. Pionowa pozycja głowicy umożliwia jej pracę w prędkością max 750 obrotów na minutę. To rozwiązanie pozwala na produkcję najwyższej jakości produktów bez konieczności używania środków emulgujących (naturalny biszkopt, śmietana zwierzęca czy beza).
Niewielkie rozmiary, najnowsze rozwiązania technologiczne i wysoka jakość wykonania sprawiają, że urządzenia z serii GMG są maszynami spełniającymi najwyższe wymagania techniczne i produkcyjne zarówno dużych jak i małych zakładów.
Premixer z półkulistym dnem i mieszadłem zapewnia optymalny sposób łączenia składników, podczas gdy pionowa pozycja głowicy poprawia homogenizację produktu.
Dodatkowo urządzenie zostało wyposażone PLC i panel dotykowy do obsługi maszyny i kontroli procesu oraz wbudowaną skrzynkę elektryczną.
Półautomatyczny system mycia układu pozwala na zachowanie higieny produkcji oraz skraca czas zmiany produktu.
Chciałbyś wiedzieć więcej o Turbomixerach Gorreri z serii GMG?
Nasi Handlowcy są do Twojej dyspozycji.
Udzielą wszystkich niezbędnych informacji i przygotują ofertę specjalnie dla Ciebie.