
A jak Ty chcesz zrobić więcej dobrego?
Bez kategorii
Szukasz sposobu na zwiększenie produkcji bez utraty jakości chleba?
Proponujemy PROFESJONALNE LINIE DO CIAST LUŹNYCH firmy GOSTOL.
Pojedyncze urządzenia i kompletne linie pracujące w trybie automatycznym łączą dużą wydajność z delikatną obróbką ciasta. Wagodzielarki z SYSTEMEM KOMPENSACJI CIŚNIENIA i VOLUMINATOREM zapewniają podział bez nadmiernego ściskania ciasta. Stożki z regulowaną bieżnią zaokrąglają kęsy o różnej gramaturze. Wydłużarki z funkcją posypywania ziarnami zwiększają gamę produktów. Synchronizacja linii do chleba z automatycznymi komorami fermentacyjnymi firmy Gostol zapewnia optymalne przygotowanie ciasta do wypieku.
Skorzystaj z doświadczenia technologów firm Italmarco i Gostol w projektowaniu indywidualnych rozwiązań dla piekarzy. Sprawdź i przekonaj się sam, jak pracuje dzielarka z ciastem o TA 180.