Linia do obróbki ciasta Canol_line
Linie cukiernicze
- zmienna prędkość 0-9 m/min
- panel sterujący touch screen 5,7"
- 99 programów pracy
Opis
Linia do obróbki ciasta – linia do drożdżówki
Stół ze zmienną prędkością pracy: 0-9 m/min. Podwójna stacja wycinająco – dekorująca, pozycjoner taśmy, oddzielnia skrawków bocznych, skrobak czyszczący. Wózek na akcesoria i 3 wałki na wyposażeniu. Gilotyna pneumatyczna.
Panel sterujący Touch screen 5,7″ – 99 programów pracy.
Wyposażenie dodatkowe:
- POSYPYWACZ MĄKI NA STOLE
- POSYPYWACZ MĄKI NA KALIBRATORZE
- KALIBRATOR
- STACJA NAWILŻANIA
- DOZOWNIK NADZIENIA ZĘBATKOWY
- DOZOWNIK NADZIENIA ŚLIMAKOWY
- MOŻLIWOŚĆ WYDŁUŻENIA STOŁU
- ELEKTRYCZNY ODBIÓR SKRAWKÓW BOCZNYCH
- PODPORA NA BLACHY