Oferta

Linia do obróbki ciasta Canol_line

Linie cukiernicze

  • zmienna prędkość 0-9 m/min
  • panel sterujący touch screen 5,7"
  • 99 programów pracy

Opis

 

Linia do obróbki ciasta – linia do drożdżówki

Stół ze zmienną prędkością pracy: 0-9 m/min. Podwójna stacja wycinająco – dekorująca, pozycjoner taśmy, oddzielnia skrawków bocznych, skrobak czyszczący. Wózek na akcesoria i 3 wałki na wyposażeniu. Gilotyna pneumatyczna.

Panel sterujący Touch screen 5,7″ – 99 programów pracy.

Wyposażenie dodatkowe:

  • POSYPYWACZ MĄKI NA STOLE
  • POSYPYWACZ MĄKI NA KALIBRATORZE
  • KALIBRATOR
  • STACJA NAWILŻANIA
  • DOZOWNIK NADZIENIA ZĘBATKOWY
  • DOZOWNIK NADZIENIA ŚLIMAKOWY
  • MOŻLIWOŚĆ WYDŁUŻENIA STOŁU
  • ELEKTRYCZNY ODBIÓR SKRAWKÓW BOCZNYCH
  • PODPORA NA BLACHY

 

Zdjęcia

Całodobowy serwis

Telefon serwisowy dostępny jest przez całą dobę: +48 695 985 075

Nasi partnerzy:

Kontakt:

Italmarco Sp. z o.o. ul. Jagielnia 6; 32-050 Skawina
   
Tel.: 12 422 55 47 | FAX: 12 422 67 50
https://www.italmarco.pl/schowek/

Monitorujemy anonimowo aktywność na stronie, korzystamy z cookies i local storage.

Jeśli nie zmienisz ustawień pliki cookie będą zapisywane na Twoim urządzeniu. Więcej przeczytasz tutaj.