miesiarka ze stałą dzieżą ESCHER M Premium
Maszyny piekarskie i cukiernicze
- stała dzieża
- stal kwasoodporna INOX
- wzmocniona przekładnia
Opis
Miesiarka spiralna ze stałą dzieżą – do miesienia różnych rodzajów ciast.
Przeznaczona do pracy intensywnej oraz z ciastami sztywniejszymi ( od TA 155 ).
Napęd: WZMOCNIONA PRZEKŁADNIA z paskami klinowymi.
– przeniesienie większej mocy na narzędzie
– lepsze wykorzystanie zainstalowanej mocy
Wyposażenie standardowe:
Spirala i dzieża ze stali nierdzewnej INOX.
Korpus maszyny malowany.
Przykrywa dzieży plastikowa.
Dwa silniki:
– napęd narzędzia ( spirala/łopatka)
– napęd dzieży
Sterowanie: elektro-mechaniczne na głowicy.
– dwa czasomierze elektroniczne:
– dwa biegi
– dwa kierunki obrotów dzieży na pierwszym biegu
Rozdzielnica elektryczna po prawej stronie maszyny
Dostępne opcje:
Touch Screen: panel dotykowy 4” z programowaniem receptur.
Skrobak do ciasta: stały, ze stali INOX.
Sonda temperatury ciasta ( Infra-Red ).