ubijaczka cukiernicza C-LINE
Maszyny piekarskie i cukiernicze
- regulacja obrotów
- elektrycznie opuszczana dzieża
- dzieża ze stali INOX
Opis
BUDOWA I FUNKCJONOWANIE:
1. Ubijaczka przeznaczona do rzemieślniczej produkcji cukierniczej.
Korpus ze stali malowanej, na własnej, solidnej i stabilnej podstawie.
2. Dzieża ze stali INOX. Narzędzia mocowane w prosty i pewny sposób.
Dzieża zabezpieczona przeźroczystą, plastikową osłoną (kontrola pracy).
Dzieża opuszczana i podnoszona przy pomocy dźwigni z boku maszyny.
3. Panel sterujący: elektromechaniczny, na głowicy ubijaczki.
–
PŁYNNA REGULACJA PRĘDKOŚCI PRACY – optymalne efekty pracy.
Czasomierz – wybór czasu pracy. Wyłącznik bezpeczenstwa.
4. PRZENIESIENIE NAPĘDU: PRZEKŁADNIA ZĘBATA
Taka konstrukcja gwarantuje cichą i płynna pracę bez ryzyka szybkiego zużycia elementów.
Dane techniczne
–
– Narzędzia standardowe: Trzepaczka średnia – Inox, spirala i łopatka – Alu
– Narzędzie opcjonalne: hak – Alu
– Prędkość planetarna: 30 – 120 obr./ min
– Prędkość wirowa narzędzia: 100 – 415 obr./ min
– Zasilanie: wyłącznie 220 V/ 50 Hz/ 1 faza