Luźne ciasta prosto do foremek? – dzielarka KRAS CASSETTA
Z dzielarką KRAS CASSETTA to dziecinnie proste.
Wyjątkowa wagodzielarka KRAS CASSETTA firmy GOSTOL ułatwi pracę z ciastem luźnym.
Dzięki unikalnej konstrukcji dzielarka KRAS CASSETTA może pracować nie tylko w linii do chleba, ale również niezależnie dzielić luźne ciasta i wykładać kęsy bezpośrednio do foremek.
DOPASOWANIE DO FORM O RÓŻNYCH KSZTAŁTACH I ROZMIARACH,praca z recepturami, czy możliwość pracy na jeden lub dwa kęsy to tylko niektóre zalety tej wyjątkowej maszyny.
Dzielarka KRAS CASSETTA posiada PANEL DOTYKOWY Z PLC , który zapewnia łatwe i szybkie przechodzenie z jednej receptury na drugą bez konieczności żmudnego korygowania ustawień.
Omawiane urządzenie posiada SYSTEM KOMPENSACJI CIŚNIENIA i WOLUMINATOR zapewniający skuteczny podział, bez nadmiernego ściskania ciasta.
Skorzystaj z doświadczenia technologicznego
firmy Gostol w projektowaniu indywidualnych
rozwiązań dla piekarzy.
Przekonaj się, jak dzielarka KRAS CASSETTA porcjuje bezpośrednio do foremek żytnie i luźne ciasta o TA 180.